Wat wij doen

Onze diensten

Dit doen wij

Uitbesteding voor hockeyclubs

Uitbesteden is tegenwoordig een effectieve manier om jouw vereniging naar een hoger plan te tillen. Wat je niet hebt, moet je in huis halen. Sportfection steekt daarom graag een helpende hand toe. Dit is wat wij kunnen bieden:

Trainingen

Geschikte hockeytrainers

Een veelvoorkomend probleem bij kleine en middelgrote clubs is het vinden van capabele trainers voor de (jongste) jeugd. Wij hebben geschikte trainers voor iedere leeftijdscategorie.

Of het nu om de meisjes E3 of de jongens A1 van jouw club gaat, wij zorgen voor een trainer van formaat. Alle trainers in ons team hockey(d)en zelf op hoog niveau(hoofdklasse t/m eerste klasse). Zij weten dus als geen ander wat er gevraagd wordt om de top te halen en kunnen de jeugd alle kneepjes van het hockeyvak leren.

Indien gewenst, kunnen wij ook een trainingsschema aanleveren. Dit omvat een opbouw aan de hand van verschillende thema’s: Basistechnieken, technische skills, aanvallende spelsituaties, verdedigende situaties, wedstrijdvormen etc.

Stuur een bericht

Presentaties

Leer van de beste hockeycoaches

Het is de bedoeling dat clubs in de toekomst op eigen benen kunnen staan. Kennis moet van boven naar beneden doorgegeven worden. Daarom bieden wij presentaties van topcoaches aan.

Dit kan vooral interessant zijn voor coaches van selectieteams. De presentaties zijner echt op gericht om de diepte in te gaan. Wat is een running-press of hoe kun je een overtalsituatie het beste uitspelen? Op dit soort vragen krijg je antwoord tijdens deze presentaties.

De presentaties worden gegeven door (voormalig) topcoaches. Zij zijn allen gediplomeerd en hebben coachervaring op nationaal en in sommige gevallen zelfs op internationaal niveau.

Stuur een bericht

Ledenwerving

Meer hockeyers voor jouw club

Voor clubs die hogerop willen is een stijging van het aantal leden van groot belang. Meer leden betekent een grotere vijver waaruit je kunt vissen.
Daardoor is het zeer aannemelijk dat het clubniveau omhoog gaat.

Kinderen van basisscholen naar de club halen en hen door een van onze trainers op het veld enthousiast maken voor het hockeyspelletje. Dit is bijvoorbeeld een effectief gebleken manier om meer leden te werven voor jouw vereniging.

Wij van Sportfection stellen samen met jou (of jouw vereniging) een plan op om in de toekomst meer (jeugd)leden te kunnen verwelkomen op jouw club.

Stuur een bericht

Wij zijn verantwoordelijk

Hoe werken wij?

Je neemt contact met ons op en legt uit waar je club behoefte aan heeft. Wij reageren snel en streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen. Stel je zoekt een trainer van niveau, Sportfection zorgt ervoor dat deze geïnstrueerd en op tijd paraat zal staan op jouw club.

Kom in contact