Wie wij zijn

Over ons

Waarom?

Behoefte aan hockeykennis

Veel hockeyverenigingen maken de laatste jaren een enorme ledengroei door en worden steeds professioneler. Vanwege een tekort aan vrijwilligers zoeken verenigingen hun heil steeds vaker buiten de deur. Grote hockeyclubs stellen betaalde krachten aan en kleinere clubs besteden zaken uit. Als jouw club behoefte heeft aan dat laatste, staan wij van Sportfection voor je klaar.

Voor wie?

Kleine en middelgrote hockeyclubs

Sportfection levert (top)trainers, schoolt clubcoaches bij en werft nieuwe leden voor jouw club. Het blijkt dat kleine en middelgrote hockeyverenigingen die graag hogerop willen, de kennis vaak niet in huis hebben om dat te realiseren. Ook voor jonge verenigingen kunnen wij een uitkomst zijn. Zij hebben voornamelijk jonge jeugdleden en te weinig capabele trainers.

Dankzij?

Ons hockeynetwerk

Door de jaren heen hebben wij, Bas en Gijs Campbell, een groot netwerk in de hockeywereld opgebouwd. Niet in de laatste plaats omdat wij beiden op een hoog niveau spelen.

Bas is een voormalig hoofdklassespeler bij HC Den Bosch en HC Rotterdam en speelt momenteel voor MHC Oss heren 1 in de eerste klasse. Gijs speelt momenteel voor HC Den Bosch en kwam in het verleden, net als Bas, uit voor verschillende nationale (jeugd)selecties.

Wij zijn verantwoordelijk

Hoe werken wij?

Je neemt contact met ons op en legt uit waar je club behoefte aan heeft. Wij reageren snel en streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen. Stel je zoekt een trainer van niveau, Sportfection zorgt ervoor dat deze geïnstrueerd en op tijd paraat zal staan op jouw club.

Kom in contact